Het detail op deze 'Avatar: The Way of Water'-foto is ongelofelijk

Water werd nooit eerder zo gemaakt.

Jim Pedd 3 juli 2022 20:30 in Algemeen
Een nieuwe foto van Avatar: The Way of the Water onthult de ongelofelijke CGI in de film. Dat in de vorm van waterdruppels op het gezicht van een Na'vi-personage.

Avatar: The Way of the Water komt een decennium na de oorspronkelijke film uit in de bioscoop. Regisseur James Cameron werkte een decennium aan de visuele effecten en nu die bijna klaar zijn, is het tijd om Avatar: The Way of the Water in de bioscoop uit te brengen. Met effecten die knapper zijn dan heel wat dat we eerder gezien hebben.

Avatar: The Way of the Water-foto
De CGI van Avatar: The Way of the Water werd tot nu toe niet eens zo heel goed ontvangen. Sommige kijkers dachten namelijk dat de visuele effecten niet per se verbeterd waren ten opzichte van de originele film uit 2009.

Anderen geloofden dat het water dat je ziet in de frames van de trailer van Avatar: The Way of the Water, echt is en niet gemaakt is met de computer. Maar professionals weten het zeker: de watereffecten zijn allemaal met de computer gemaakt.

Een vrij bizarre en behoorlijk knappe prestatie. Een nieuwe foto van Empire Magazine laat zien hoe knap het allemaal gemaakt is.

De foto is van Kate Winslet als haar Na'vi personage, met haar mond open alsof ze schreeuwt. De blauwe huid van het personage ziet er glad uit, en haar haren zitten vol waterdruppels. Hieronder kan je het zien:
NieuwsFilm