Marvel-reboot loopt drie maanden vertraging op

Mahershala Ali begint wat later als Blade.

Jim Pedd 3 juli 2022 06:59 in Algemeen
Het begin van de opnames van de Marvel Cinematic Universe-reboot van Blade is met drie maanden uitgesteld. Voor het eerst kon je Blade in 1998 in de bioscoop zien en nu moeten we nog even wachten op de terugkeer van de vampier.

Ditmaal zal Blade gespeeld worden door acteur Mahershala Ali, die al zijn debuut maakte in het Marvel Cinematic Universe, maar enkel met zijn stem. Het is nog even wachten tot hij in de bioscoop debuteert.

Blade-film
Marvel Studios brengt het personage straks weer naar het witte doek. Niet met bloed en een R-Rating, zoals misschien wel bij het personage hoort, maar met de familievriendelijke ondertoon die bij hem hoort.

Details worden ook nog grotendeels geheim gehouden, al onthult Marvel Studios langzaamaan zo nu en dan kleine details rond de cast en de crew die betrokken is.

Helaas horen we nu via Production Weekly dat de opnamestart uitgesteld is. Waar die plaats zou vinden in de maand juli, is die nu uitgesteld naar oktober. Daarmee is de opnamestart dus met drie maanden vertraagd, vermoedelijk om de crew meer tijd te geven er een goede film van te maken en een en ander bij te schaven.

NieuwsFilm