'Prey'-regisseur heeft de smaak goed te pakken en wil meer 'Predator'-films maken

Dan Trachtenberg heeft grootste plannen voor de franchise!

Wouter Drummen 3 juli 2022 12:28 in Algemeen
We hoeven niet al te lang meer te wachten op de nieuwe Predator-film, genaamd Prey. Volgende maand zal de blockbuster te zien zijn maar als het aan de regisseur ligt, blijft het niet bij maar een enkele spin-off.

Deze keer mocht filmmaker Dan Trachtenberg een Predator-film maken, maar hij doet eens iets heel anders. Ondanks het feit dat het alweer de vijfde film is in de franchise, gaat het hier om een prequel.

Verhaal
De film speelt zich af in het verleden, zo'n 300 jaar terug, en volgt Naru. Zij is een krijger en tevens de stamleider van haar volk in de jungle. Naru wil maar wat graag bewijzen dat zij een van de sterkste krijgers is en die kans krijgt ze, wanneer een vreemde dreiging van buitenaf komt opdagen...

Niet zo heel lang geleden verscheen de officiële trailer van Prey en deze werd bijzonder goed ontvangen. Trachtenberg hoopt dan ook dat de film aanslaat, aangezien hij nog de nodige andere plannen heeft voor de wereldberoemde franchise.

Reactie
Zo zegt de regisseur: "Er zijn nog zoveel gave ideeën! Ik denk dat deze franchise nog heel veel te bieden heeft, maar waar ikzelf persoonlijk het meeste naar uitkijk is om iets te doen wat we nog niet hebben gezien. Dat motiveert mij, dus hopelijk komen er nog andere films om nieuwe dingen uit te proberen!"

NieuwsFilm