Fans slachten 'The Last Airbender' volledig af

Sociale media zijn weer eens meedogenloos.

Jim Pedd 4 juli 2022 22:30 in Algemeen
Op zijn twaalfde verjaardag weet de film The Last Airbender nog altijd enorm veel kritiek te trekken van fans van de franchise.

Avatar: The Last Airbender was een animatieserie op Nickelodeon, die begon in 2005 en na drie seizoenen in in 2008 werd afgerond. Natuurlijk moest Hollywood proberen er een verfilming van te maken, maar die flopte jammerlijk bij de kijker.

The Last Airbender was een flop
De serie Avatar: The Last Airbender speelt zich af in een wereld waarin sommige mensen het vermogen hebben op met telekinese de elementen (aarde, lucht, water en vuur) te sturen. De Vuurnatie lanceert een aanval op alle andere naties om ze te veroveren en roeit de luchtstuurders uit.

Enkel het jongetje Aang overleeft, doordat hij in het ijs van de Noordpool gevangen raakt. Honderd jaar later keert hij terug en blijkt hij de Avatar te zijn, die alle vier de elementen kan sturen en balans terug zou moeten brengen naar de wereld.

In 2010 kwam de film uit, die enorm bekritiseerd werd. Van whitewashing tot het verkeerd uitspreken van namen en enorm matige actie:NieuwsFilm