'Final Destination 6' wordt op deze manier anders dan zijn voorgangers

Maar geen zorgen, het blijft wel nog een echte 'Final Destination'-film!

Wouter Drummen 4 juli 2022 10:27 in Algemeen
Elke filmfanaat kent de Final Destination-formule wel. De horrorfilms volgen namelijk altijd hetzelfde patroon, waarin een groep mensen die ternauwernood aan de dood ontsnappen, maar dan toch vervolgens één voor één op gruwelijke wijze het loodje leggen. Toch gaat dit nu veranderen.

Er zijn al vijf Final Destination-films gewezen en allen volgden dit bovenstaande patroon. Jeffrey Reddick, de bedenker van de franchise, zegt nu echter dat het zesde deel anders in elkaar zal steken.

Reactie
Tijdens een recent interview liet Reddick zich erover uit: "Ik heb al de nodige gesprekken gevoerd met de schrijvers van de nieuwe film en wij het het er allemaal over eens dat we niet weer hetzelfde willen brengen".

"Begrijp me niet verkeerd, het zal zeker nog wel een echte 'Final Destination'-film zijn en ook zo aanvoelen, maar het volgt niet langer de formule die we eerder hanteerden. Dat kan ik jullie in ieder geval al beloven".

Wanneer
Helaas laat Reddick nog niks los over het verhaal. Ook is het vooralsnog niet duidelijk wanneer de film te zien zal zijn. Final Destination 6 werd al in 2019 aangekondigd maar heeft, net zoals de andere nodige blockbusters, flink veel vertraging opgelopen i.v.m. de pandemie.

NieuwsFilm