Chris Pratt denkt dat het einde in zicht is voor Star Lord

Chris Pratt denkt dat het einde in zicht is voor Star Lord

De acteur denkt dat zijn Marvel-avontuur misschien wel binnenkort tot een einde komt.

Chris Pratt is al enkele jaren een belangrijk gezicht in het MCU. De acteur is de hoofdrolspeler in The Guardians of the Galaxy-films maar was ook te zien in diverse Avengers-films en zal binnenkort Thor een handje helpen in Love and Thunder. Toch denkt hij dat het einde van zijn personage in zicht is.

Pratt speelt Peter Quill/Star Lord al sinds 2014, maar na Guardians of the Galaxy Vol.3 zou het wel eens gedaan kunnen zijn. De oude garde maakt namelijk plaats voor nieuwe superhelden en Pratt denkt dat het misschien ook wel niet meer al te lang duurt voordat hij afscheid moet nemen.

Reactie
Zo zegt hij tijdens een recent interview: "Ik probeer er nog meer bewust van te zijn. Ik wil er al mijn energie in steken, want ik weet dat dit op een gegeven moment voorbij zal zijn, dus tot die tijd wil ik er dubbel en dwars van kunnen genieten".

"Laatst vertrok Russel Wilson, de quarterback van Seattle Seahawks, naar Denver. Hij had maar liefst zo'n 10 jaar voor Seattle gespeeld dus om hem te zien vertrekken was echt een vreemd en lastig moment. Ik moet er zelf ook niet teveel bij stil staan dat mijn Marvel-avontuur tot een einde komt, want dan wordt ik echt nostalgisch".

Nog één keer
Regisseur James Gunn liet dan ook al eerder weten dat de derde Guardians-film zijn laatste zal zijn, aangezien hij altijd een trilogie voor ogen had. De filmmaker zei ook dat er zelfs belangrijke personages zullen sneuvelen, dus het zal interessant zijn om te zien wat er gaat gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair