Elizabeth Olsen's Scarlet Witch kostuum zit vol met easter eggs

Elizabeth Olsen's Scarlet Witch kostuum zit vol met easter eggs

Wanda's kostuums weerspiegelen haar emoties

Wanda Maximoff's garderobe veranderingen in het Marvel Cinematic Universe zijn belangrijk in haar ontwikkeling als superheld. De kostuums die Elizabeth Olsen's machtige anti held aantrekt, vertellen net zoveel over haar verhaal als de gebeurtenissen waarvan de fans getuige zijn.

Onlangs deelde Marvel Studios' Director of Visual Development, Andy Park, wat inzicht in hoe bepaalde details in haar nieuwste kostuums weerspiegelen wat er met haar is gebeurd sinds "Avengers: Infinity War." 


Bekijk de afbeelding

What is grief if not love persevering?

Om te zeggen dat de transformatie van Wanda Maximoff in de Scarlet Witch een flinke portie verdriet met zich meebracht, is een understatement. We zagen haar rouwproces over het verliezen van Vision in WandaVision, maar gingen naar een ander niveau toen ze toegaf aan de duistere krachten van de Darkhold om het multiversum te doorzoeken naar de liefde die ze verloor. Niet alleen draagt ze de herinneringen aan Vision, Billy, en Tommy in haar gedachten, Marvel Studios' Andy Park onthulde dat ze ook in haar kostuum zijn verwerkt.



In een video voor Marvel's YouTube-kanaal, besprak hij een aantal interessante Easter eggs verwerkt in het kostuum van de Scarlet Witch die debuteerde aan het einde van haar Disney + serie. Ten eerste, gebruikmakend van de negatieve ruimte rond haar sleutelbeen, is er een zeshoekige vorm die een duidelijke knipoog is naar Vision's Mind Stone. Dan is er een lineair ontwerp op haar borst dat een W voor Wanda creëert boven een V voor Vision. In feite zijn er overal in het kostuum V's te vinden, vooral op haar panty.

Gebroken hart
Wanneer we haar terugzien in Sam Raimi's Multiverse of Madness, weerspiegelen de veranderingen in haar kostuum de veranderingen in haar houding van held naar schurk. Het team voegde niet alleen mouwen toe aan haar kostuum, maar ook andere details weerspiegelen de veranderingen die ze ondergaat nadat ze is doordrenkt met duistere magie.


Bekijk de afbeelding

Park merkte op dat "De textuur die Multiverse of Madness' kostuumontwerper Graham Churchyard gaf aan de body van het 'WandaVision' pak ziet eruit alsof er een scheur in zit. Het lijkt bijna op een gebroken hart," vervolgde hij, op "een donkere, beschadigde versie van dat heldenpak."

Hoewel er gemengde reacties waren op hoe de dingen voor Wanda uitpakten, is het fascinerend om te horen hoe haar kostuum lagen toevoegt aan haar verhaal.

NieuwsFilm

meest populair