Komt de derde 'Kingsman' er nu wel of niet? Taron Egerton geeft antwoord

Kingsman ster Taron Egerton heeft een update gegeven over de langverwachte derde aflevering van de franchise.

Kingsman ster Taron Egerton heeft een update gegeven over de langverwachte derde aflevering van de franchise, die de laatste film zal zijn van de Eggsy en Harry Hart trilogie.

Kingsman 3
Egerton onthulde dat Kingsman 3 naar verwachting zal beginnen met filmen in 2023. Dat gezegd zijnde, laat hij de fans ook snel weten dat deze dingen kunnen veranderen, dus geloof hem niet helemaal op zijn woord: "Ik heb begrepen dat we het derde deel in mijn saga volgend jaar gaan filmen, geloof ik. Maar weet je, luister niet naar wat ik zeg want ik weet het niet echt. Weet je, het zijn volwassen beslissingen."


Bekijk de afbeelding

Egerton onthulde ook dat er een script is, dus er zijn definitieve plannen om de film te maken. Hij wil alleen duidelijk maken dat hij een "nederige pion in de vergelijking" is en dat dit allemaal zal neerkomen op wat de studio wil doen.

Eerdere delen
Uitgebracht in 2014, Kingsman: The Secret Service werd geregisseerd door Matthew Vaughn en het liet bioscoopbezoekers kennismaken met Gary "Eggsy" Unwin (Egerton). De film kreeg positieve kritieken en een indrukwekkende box office.

Kingsman: The Golden Circle volgde in 2017, maar de kritische respons was niet een stuk minder, maar de wereldwijde box office verbeterde ten opzichte van de prestaties van de eerste film. Een prequel genaamd The King's Man werd pas vorig jaar uitgebracht na verschillende vertragingen als gevolg van de COVID-19 pandemie en werd ook met gemengde reacties ontvangen.


Bekijk de afbeelding

Plot Kingsman 3
Matthew Vaughn heeft al eerder enkele details onthuld over waar de derde film heen zou kunnen gaan en hij zegt dat het zal draaien om de relatie tussen Eggsy en Harry. Volgens Vaughn, "Eggsy en Harry zullen er in voorkomen, natuurlijk, maar het is de bende die weer bij elkaar komt en het is een van die momenten dat ... toen we het scenario schreven, was het heel erg over, oke, ik zag hoe mensen hielden van de relatie van Eggsy en Harry. Dus we bedachten, wat zou de ultieme reden kunnen zijn voor hen om ofwel verliefd te worden of elkaar voor altijd te haten? Dus dat is waar deze film over gaat, zullen ze of zullen ze niet, laten we zeggen."

NieuwsFilm

meest populair