Keert deze acteur dan toch terug als Spider-Man?

Keert deze acteur dan toch terug als Spider-Man?

Een voormalige advocaat van Marvel zegt dat het juridisch mogelijk is.

In Spider-Man: No Way Home nam Tom Holland het op tegen de nodige schurken, maar gelukkig stond hij er niet helemaal alleen voor. Opgelet, mocht je de blockbuster nog niet gezien hebben, spoilers volgen!

In de Marvel-film wordt Holland namelijk bijgestaan door Tobey Maguire én Andrew Garfield. Beide acteurs keren ook terug als Spider-Man. Voornamelijk Garfield werd door de fans warm onthaald en nu lijkt het erop dat hij misschien wel eens terugkeert voor meer superheldenfilms!

Toch weer?
Garfield nam namelijk het stokje van Maguire over, toen hij in de huid kroop van de geliefde superheld voor de twee Amazing Spider-Man films. Helaas stelde de box-office ietwat tegen en werd ook de film niet al te best onthaald. Ondanks het feit dat Garfield werd geprezen voor zijn prestatie, kwam het nooit meer van een derde deel.

Holland verving op zijn beurt weer Garfield, maar nu we de acteur opnieuw hebben gezien als de superheld hopen de nodige mensen dat hij toch nog op een of andere manier kan en mag terugkeren. Volgens een voormalige advocaat van Marvel zou dit ook gewoon moeten kunnen.

Mogelijk
Vanuit een juridisch oogpunt zou de acteur gewoon weer Spider-Man mogen spelen. Dit zegt Paul Sarker tijdens een recent interview: "Ik weet niet of het creatief mogelijk is, maar juridisch kan het".

"Sony heeft namelijk de exclusieve rechten op Spider-Man. Dus, in theorie, als Andrew zin heeft in een 'Amazing Spider-Man 3' en hier een budget voor is, kan het er gewoon van komen. Sony zou hier wel een gesprek moeten over hebben met Marvel en wat papierwerk moeten regelen, maar legaal is er zeker een manier om het voor elkaar te krijgen".

NieuwsFilm

meest populair