'Avatar'-vervolg onthult weer een bizar waterwezen

'Avatar'-vervolg onthult weer een bizar waterwezen

Avatar: The Way of Water ziet er best tof uit.

Er gaat inmiddels zowat geen week voorbij zonder nieuwe blik op Avatar: The Way of Water. De onderwaterwereld van Pandora wordt langzaamaan in al haar (fictieve) glorie onthuld.

Er zit een hele rits waterwezens in de film Avatar: The Way of Water. Net als in het eerste deel wonen de Na'vi in harmonie samen met de vele wezens van de wereld Pandora. Dit vervolg laat zien hoe bijvoorbeeld samengewerkt wordt met de skimwings, een soort paarden maar dan in het water. Ook zagen we de walvisachtige tulkun al voorbij komen, waarvan nu een foto is vrijgegeven.

Avatar: The Way of Water-foto
Een nieuwe foto van Avatar: The Way of Water biedt ons de meest gedetailleerde blik op een tulkun tot nu toe. Die lijkt best wel op walvissen zoals wij die kennen, maar met wat opvallende verschillen.

De tulkun heeft twee ogen, een grote en een kleine, beiden met een oranje tint en een iets rondere vorm vergeleken met de echte versie. Het wezen kan wel honderd meter lang worden en is "zelfbewust en net zo intelligent als de Na'vi dat zijn".

De eerste trailer van Avatar: The Way of Water liet al zien hoe Jake Sully vredig naast een tulkun zwom, waarmee hun harmonieuze relatie duidelijk werd. Vandaag is er nog een foto vrijgegeven van het wezen:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair