Wereldberoemde zangeres valt als een blok voor deze 'Stranger Things'-acteur

Wereldberoemde zangeres valt als een blok voor deze 'Stranger Things'-acteur

Doja Cat schakelt de hulp in van Noap Schnapp.

Mocht je al het laatste seizoen van Stranger Things gezien hebben, dan ben je waarschijnlijk net zoals de meeste kijkers ook een grote fan van Eddie Munson. Het personage, dat wordt gespeeld door Joseph Quinn, is een van de uitblinkers van het seizoen, maar een wereldberoemde zangeres is echt helemaal weg van hem.

Het gaat hier om de Amerikaanse rapper Doja Cat, o.a. bekend van nummers zoals Woman en Kiss Me More. Zij is erg onder de indruk van Quinn en nam dan ook contact op met Noah Schnapp, een van de grote sterren van de uiterst populaire serie, in de hoop het nummer van Quinn te kunnen bemachtigen.

Gesprek
Schnapp speelt sinds het begin een van de hoofdrollen in Stranger Things, namelijk Will Byers. Ondanks het feit dat hij pas 17 jaar oud is, is hij al wereldberoemd en komt hij al in contact met de nodige andere bekendheden. Zo ook Doja Cat, die hem nodig heeft om in contact te komen met Quinn.

Schnapp deelde het gesprek dat hij met de zangeres had. Het is duidelijk dat zij een oogje heeft op Quinn, aangezien ze Schnapp vraagt of zij het nummer van Quinn kan hebben. Wel vraagt ze even of hij niet al een vriendin heeft. Bekijk het gesprek hieronder.





Quinn, 29, is a British actor, who previously appeared in shows like "Howards End" and "Small Axe", before landing the role of Eddie Munson in "Stranger Things 4".

He quickly became a fan favourite in the new season, which premiered its final two episodes on July 1.

NieuwsFilm

meest populair