Kevin Smith deelt ook eindelijk zijn mening over Scorsese vs Marvel

Kevin Smith deelt ook eindelijk zijn mening over Scorsese vs Marvel

De regisseur vindt alle ophef onnodig.

Zo'n drie jaar geleden liet de legendarische regisseur Martin Scorsese zich behoorlijk negatief uit over Marvel. Dit zorgde voor een heus debat, dat nog steeds gaande is. Nu laat ook een andere bekende filmmaker zich erover uit.

Deze keer zegt Kevin Smith wat hij van de hele situatie vindt. Smith, een grote stripfanaat en bekend van de Jay and Bob-films, vindt het vreemd dat Marvel-fans zo kwaad kunnen worden om de mening van Scorsese.

Anders
Tijdens een recent gesprek zei Smith het volgende: "Als vraagt aan de man die 'Goodfellas' heeft gemaakt wat hij van 'Spider-Man' vindt, wat denk je dan dat het antwoord wordt? Scorsese neemt cinema zeer serieus. Hij heeft al een bepaalde leeftijd en zit vast in een specifiek patroon. Zijn antwoord verraste mij dus niet".

Ook vindt Smith de kritiek die Scorsese kreeg na zijn opmerking over superheldenfilms niet terecht. Ondanks het feit dat Scorsese Marvel-films als pretparkattracties ziet, vindt Smith dat Scorsese gewoon zijn mening mag uiten.

Prima
"Het verderft toch niet ons plezier? Voor elke oude filmmaker die zegt: 'Ik vind er niks aan' staan er tientallen jonge regisseurs in de lijn die roepen: 'Ik wel en ik wil ze maar wat graag maken!' Dus laten we niet gaan zeuren op mensen die niet van dezelfde films houden als wij. Dat zou geen probleem moeten zijn".

NieuwsFilm

meest populair