Fikse tegenvaller voor Stephen King-verfilming 'Salem's Lot'

Fikse tegenvaller voor Stephen King-verfilming 'Salem's Lot'

Na het succes van de IT-films, wordt ook dit beroemde boek van King opnieuw verfilmd.

Een nieuwe verfilming van Stephen Kings beroemde boek Salem's Lot zou eigenlijk al in september dit jaar de bioscopen moeten bereiken, maar Warner Bros. heeft via een update van hun releaseschema laten blijken dat dit uitgesteld is naar april 2023.

Volgens Deadline zou het uitstel te maken hebben met COVID-gerelateerde zaken én zou de film meerdere weken nodig hebben voor reshoots.

De film van regisseur Gary Dauberman had dus eigenlijk al over dik twee maanden de bioscopen moeten bereiken, ondanks dat er nog geen foto of trailer is vrijgegeven door Warner. Nu verandert die releasedatum dus. Om precies te zijn moet de film nu op 21 april 2023 wereldwijd de bioscopen bereiken.

Geen slimme zet?
Het zou goed kunnen dat de film hierdoor financieel getroffen wordt. De in 2017 en 2019 verschenen IT-films boerden namelijk erg goed door in het najaar te verschijnen. En dat in tegenstelling tot Pet Sematary, die zeer matig scoorde aan de kassa's met een release in het voorjaar.

De hoofdrollen in de nieuwe [i[]Salem's Lot[/i] (het boek is al tweemaal eerder verfilmd) zijn weggelegd voor Lewis Pullman, Makenzie Leigh, Alfre Woodard, Bill Camp, John Benjamin Hickey, Nicholas Crovetti, Jordan Preston Carter, William Sadler, Spencer Treat Clark, Cade Woodward, Debra Christofferson en Pilou Asbaek.

NieuwsFilm

meest populair