Brendan Fraser weet tragisch leven om te draaien en maakt ongelofelijke comeback

Brendan Fraser weet tragisch leven om te draaien en maakt ongelofelijke comeback

Na jaren ellende is hij eindelijk terug!

Eind jaren negentig en begin 2000 was Brendan Fraser een bekend gezicht in Hollywood. Zo was hij o.a. te zien in The Mummy-films, George of the Jungle maar ook in de grote 2006 Oscarwinnaar Crash. Toch hebben we een lange tijd niks van hem vernomen, maar nu keert hij terug.

Onder meer de dood van zijn moeder en het feit dat hij seksueel werd aangerand in 2003 door Philip Berk, destijds de President van The Hollywood Foreign Press Association, zorgde ervoor dat de acteur leed aan een zware vorm van depressie.

Meer
Hier blijft het helaas niet bij. Zo kwamen er nog eens gezondheidsproblemen bovenop en bovendien werd het voor hem bijzonder lastig in de filmindustrie toen hij zijn verhaal deelde over Berk. Maar nu, vele jaren later, keert hij terug.

Fraser laat zich er tijdens een recent interview over uit: "Ik weet nog precies wanneer ik wist dat ik een comeback ging maken. Het was toen ik een paard mee naar huis nam van de set van de tv-serie 'Texas Rising'. Het dier is er inmiddels helaas niet meer, maar ik leerde er bijzonder veel van. Het was speciaal".

Indrukwekkend
Fraser heeft nu dan ook meerdere grote rollen weten te bemachtigen in veelbelovende projecten. Zo zal hij o.a. te zien zijn in The Whale van Darren Aronofsky, Killers of the Flower Moon van Martin Scorsese én in Brothers, naast andere bekende namen zoals Josh Brolin en Peter Dinklage.

Ook speelt hij de grote schurk in de aanstaande DC-film Batgirl. Hierin zal hij in de huid kruipen van Firefly, een bekende slechterik van de stripboeken.

NieuwsFilm

meest populair