Kan 'Bad Boys 4' nog na Will Smiths klap? Collega Martin Lawrence reageert

Kan 'Bad Boys 4' nog na Will Smiths klap? Collega Martin Lawrence reageert

Zijn trouwe rechterhand is kort maar krachtig.

Will Smith en Martin Lawrence waren samen te zien in drie verschillende Bad Boys-films. Het laatste deel kwam uit in 2020 en werd goed genoeg onthaald om voor nog een vervolg te gaan, maar komt dit er nog wel van?

De reden waardoor dit in een keer niet meer zo zeker lijkt is vanwege de klap die Smith Chris Rock verkocht tijdens de Oscaruitreikingen eerder dit jaar. De komiek maakte namelijk een grapje over Jada Pinkett Smith, iets dat de Bad Boys-acteur duidelijk niet kon appreciëren.

Carrière
Normaal gesproken als je een van de felbegeerde gouden beeldjes wint, geeft dat je carrière een enorme boost, maar voor Smith liep dat toch iets anders. De acteur komt nauwelijks nog maar aan de bak en vele grote studio's lieten al weten geplande projecten met Smith te laten varen.

Het is daarom ook nog maar de vraag of een vierde Bad Boys-film gemaakt zal worden. Zijn collega en vriend Lawrence ziet echter nog een toekomst in de franchise. Toen hij hier recentelijk naar werd gevraagd was zijn antwoord duidelijk: "We hebben nog minstens één vervolg in ons!"

Afwachten
De vraag is natuurlijk of Sony er hetzelfde over denkt, al lijkt dat wel snor te zitten. Het vervolg werd al meteen in 2020, net na het derde deel, aangekondigd. Al eerder zei de grote Sony baas, Tom Rothman, dat het vierde deel er gewoon zou komen. Goed nieuws dus voor de Bad Boys-fans onder ons!

NieuwsFilm

meest populair