Chris Hemsworth hoopt dit persoon te zien opduiken als een Thor variant

Chris Hemsworth hoopt dit persoon te zien opduiken als een Thor variant

In een gesprek met MensXP zei Chris Hemsworth dat als Thor het Multiverse gaat verkennen, hij graag zou zien dat zijn broer Liam Hemsworth de rol op zich neemt.

Sinds Chris Hemsworth meer dan tien jaar geleden voor het eerst de rol van Thor vertolkte, is het Marvel Cinematic Universe enorm gegroeid. Een van de meer recente ontwikkelingen is de introductie van het Multiversum, dat varianten van populaire personages heeft opgeleverd. In een gesprek met MensXP zei Chris Hemsworth dat als Thor het Multiverse gaat verkennen, hij graag zou zien dat zijn broer Liam Hemsworth de rol op zich neemt.


Bekijk de afbeelding


"Hij was een van de eersten die er alles aan deed om de rol te krijgen, dus, ik weet het niet, ik zou zijn pad kunnen kruisen. Dat zal leuk worden."

Zoals Chris Hemsworth al zei, was zijn broer Liam heel dichtbij om Thor te spelen. Hemsworth vertelde Wired dat hij niet werd teruggebeld na zijn eerste auditie. "Ik denk dat mijn auditie klote was," zei Hemsworth.


Bekijk de afbeelding

Geen succes
Liam Hemsworth had veel meer succes met zijn Thor-auditie, waarbij Chris zei dat zijn broer "tot de laatste vijf mensen" is doorgedrongen. De producenten vonden Liam net iets te jong, waarop Chris' manager zei dat hij wel een oudere broer heeft. "Ik kwam terug, deed een paar keer opnieuw auditie en had gewoon een andere houding," legde Hemsworth uit. "Misschien was ik wat meer gemotiveerd omdat mijn broertje wel een kans kreeg en ik niet. Ik had ook een paar films gedaan tussen die twee audities in, dus ik had een beetje meer ervaring en vertrouwen."

Het zou zeker leuk zijn om Liam Hemsworth als een Thor-variant te zien, vooral omdat de derde Hemsworth-broer, Luke, een cameo maakte als acteur die Thor speelde in Thor: Ragnarok.

NieuwsFilm

meest populair