Elizabeth Olsen kijkt eindelijk naar Doctor Strange 2 in nieuwe video

Elizabeth Olsen kijkt eindelijk naar Doctor Strange 2 in nieuwe video

Twee maanden na de release kan Elizabeth Olsen eindelijk zichzelf bekijken als Scarlet Witch in Doctor Strange in de Multiverse of Madness.

In Doctor Strange 2 gaat Scarlet Witch op een missie om haar zonen Billy en Tommy te zoeken in het multiversum, in een poging om met hen te herenigen. Elizabeth Olsen heeft nu zelf eindelijk de film gezien waarin ze het multiversum onveilig maakt.


Bekijk de afbeelding

Het verbaasde dan ook velen toen bekend werd dat Olsen Multiverse of Madness niet heeft gezien. De acteur was onwel tijdens de Doctor Strange 2 rode loper première, en wilde haar screener kopie van Marvel Studios niet bekijken. Gelukkig heeft Olsen de film nu eindelijk kunnen zien.


Bekijk de afbeelding

Video
Zoals onthuld op het Tiktok-account van Hattie Harmony, heeft Olsen nu Multiverse of Madness bekeken. De nieuwe video die op het account is gedeeld maakt deel uit van de marketing inspanning voor de actrice en haar man, muzikant Robbie Arnett's, prentenboek serie, Hattie Harmony: Worry Detective. Desalniettemin is de clip een traktatie voor MCU fans, aangezien Olsen eindelijk Scarlet Witch ziet navigeren door de spiegeldimensie.



Olsen mag dan eindelijk haar personage in actie hebben gezien in Doctor Strange 2, de werkelijke MCU-toekomst van Scarlet Witch is onduidelijk. Aan het einde van de film lijkt Wanda te zijn gestorven door zichzelf op te offeren, maar dit is nog niet bevestigd. Olsen heeft ook al aangegeven dat ze nog niet wilt stoppen met de rol van Wanda Maximoff.

NieuwsFilm

meest populair