Waarom haalde Taika Waititi alle gave cameo's uit 'Thor: Love and Thunder'?

Waarom haalde Taika Waititi alle gave cameo's uit 'Thor: Love and Thunder'?

De regisseur geeft een duidelijk antwoord.

In Thor: Love and Thunder spelen heel wat grote sterren. Zo zijn de belangrijkste rollen weggelegd voor o.a. Chris Hemsworth, Christian Bale en Natalie Portman. Normaalgesproken zouden we nog meer bekende gezichten in de film zien, maar zij werden 'eruit geknipt'. Nu legt regisseur Taika Waititi uit waarom.

In het MCU zitten heel wat cameo's en dit was ook het geval voor de nieuwe Marvel blockbuster. Zo zouden oorspronkelijk Lena Headey en Peter Dinklage, beiden bekend van de HBO-serie Game of Thrones, in de film zitten. Ook zou Jeff Goldblum terugkeren als The Grandmaster. Het kwam er echter niet van.

De reden
Tijdens een recent interview laat Waititi zich erover uit: "Ik heb het geschreven, dus wanneer je het eruit haalt begin je aan jezelf te twijfelen. Je vraagt jezelf dan af: 'Ben ik eigenlijk wel een goede schrijver? Had ik dit al van tevoren moeten realiseren?' Maar zo gaat het voor elke film die ik maak, sommige scenes halen de film gewoon niet".

"Voordat je met de montage begint, weet je het gewoon nooit. Soms past het perfect, andere keren minder. Je kan dezelfde vraag stellen aan Jeff, Lena en Peter. Zij begrijpen allemaal hoe het werkt, ze zitten al lang genoeg in de filmindustrie".

Geïrriteerd
Zo gaat Waititi licht geïrriteerd door: "Ik hoor sommige mensen nu al zeggen: 'Ik kan niet wachten op de verwijderde scenes met die acteurs!' maar die komen er niet. Ik wil niet dat mensen die deleted scenes zien. Er is een reden waarom ze zijn verwijderd, want ze zijn gewoon niet goed genoeg. De scènes zitten niet in de film en daar blijft het bij".

NieuwsFilm

meest populair