'Minions: The rise of Gru' onthulde een lot erger dan de dood

Minions: The Rise of Gru toont de vaardigheden van de Minions en onthult dat de kleine gele handlangers gedoemd zijn om een lot te ondergaan dat erger is dan de dood.

Zoe van Leeuwen 13 juli 2022 17:12 in Algemeen
Minions: The Rise of Gru onthuld in het geheim een lot onthuld dat nog erger is dan de dood. Minions: The Rise of Gru volgt de 11-jarige Gru als zijn plan om zich aan te sluiten bij het superschurken team Vicious 6 misloopt.

Wanneer Gru wordt ontvoerd door zijn idool, volgen de drie belangrijkste Minions hem en ontmoeten ze onderweg acupuncturist Master Chow. Tijdens hun training blijkt dat de Minions onverwoestbaar zijn en de impact van een stoel, holle blokken en zelfs een metalen gewelf kunnen weerstaan zonder pijn te doen.
In eerdere Despicable Me-films is al vastgesteld dat de Minions onsterfelijk zijn. In de eerste Minions film werden ze onderworpen aan verschillende vormen van marteling. In de hele reeks is ook te zien hoe ze herhaaldelijk door zware voorwerpen worden geraakt en op verschillende plaatsen vastzitten zonder enig teken van schade. Dit wijst terug naar een gruwelijke onthulling over een andere Minion genaamd Bob.
Wat is er dan met Bob gebeurt?

In Despicable Me, drinkt de andere Minion genaamd Bob een anti-zwaartekracht serum dat wordt getest door Dr. Nefario. Bob drijft onmiddellijk omhoog, verlaat de faciliteit door een open raam en zweeft weg. Hij bereikt zelfs de maan en passeert de schurk Vector, die aan het eind van de film in de ruimte is gestrand.Aangezien er geen bekend tegengif bestaat en de effecten niet verdwijnen, zijn degenen die het anti-zwaartekracht serum hebben ingenomen, gedoemd om permanent te zweven. Helaas hebben de Minions door hun onoverwinnelijkheid een lot dat nog erger is dan de dood: wat er ook gebeurt, ze zijn ingesteld om te leven tot het einde der tijden. De eenogige Bob verschijnt niet in de Despicable Me-vervolgen, hij is waarschijnlijk nog steeds in de ruimte, waar hij gedoemd is om eeuwig alleen rond te zweven, nooit ouder worden of sterven.

NieuwsFilm