Uitdagende Abbey Hoes blijft nu een keer verhullend op Insta-foto

Uitdagende Abbey Hoes blijft nu een keer verhullend op Insta-foto

De Nederlandse actrice op fotoshoot.

De afgelopen maanden werden we door Abbey Hoes en FHM op heel wat uitdagende foto's van de Gouden Kalf-winnares. De actrice was namelijk in de race voor de titel 'mooiste vrouw'. Ze kreeg de titel uiteindelijk ook en dat leidde tot meer opvallende kiekjes.

Eind-twintiger Abbey, geboren in Rotterdam, startte haar carriere als actrice in de jeugdserie SpangaS om daarne op te duiken in onder meer de series Feuten en Van God Los. Ook dook ze op in films als Tirza, Razend en Koning van Katoren.

Voor haar rol in de film Nena uit 2015 won ze haar eerste Gouden Kalf, om vervolgens in 2017 de Kalf te winnen voor haar rol in de televisieserie Petticoat. De afgelopen jaren kiest ze vooral voor de grote Nederlandse romkoms, zoals Zwaar verliefd!, Verliefd op Cuba en Costa!!

Opvallend op Insta
Met niet meer dan een 🧃 onderbouwt Abbey een nieuwe foto op Instagram. We zien de Rotterdamse op de plaats waar ze foto's liet nemen voor FHM in onthullende lingerie. Dit keer zien we haar even pauze nemen in een ochtendjas. Staat haar ook goed.


De 27-jarige Abbey Hoes op de foto zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair