Nieuwe Predator film 'Prey' krijgt grootste première!

Nieuwe Predator film 'Prey' krijgt grootste première!

De film zal vanaf 5 augustus ook te zien zijn op Disney+.

Hulu organiseert samen met Collider de wereldpremière van de nieuwe Predator film Prey. De eerste voorstelling van de film zal plaatsvinden op 21 juli bij het San Diego Comic Con van 2022.

Na de voorstelling zal er ook een Q&A sessie zijn met enkele castleden, producent Jhane Myers en regisseur Dan Trachtenberg. De castleden die aanwezig zijn voor de Q&A zijn Amber Midthunder, Dakota Beavers en Dane DiLiegro.

Prey
Prey speelt zich drie eeuwen geleden af in het tijdperk van de Comanche. De film zal het verhaal vertellen van Naru, een beginnende krijger van een legendarische stam van jagers.

De stam heeft maar weinig vertrouwen in haar kwaliteiten. Naru moet haar zelf zien te bewijzen, wanneer een gevaarlijke buitenaardse vijand het bestaan van de stam bedreigt.

Predator
Prey is het vijfde deel uit de Predator franchise en dient als een historische prequel op de eerste delen van de franchise. De eerste film van de franchise, simpel getiteld Predator, kwam uit in 1987 en had Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol.

Predator werd een groot succes en ontving eerder al drie vervolgen: Predator 2 in 1990, Predators in 2010 en The Predator in 2018. Daarnaast werden er ook twee films gemaakt waarin de Predators uit de franchise botste met de Aliens uit de Alien franchise.

NieuwsFilm

meest populair