'Uncut Gems'-duo Adam Sandler en Idina Menzel tekenen voor nieuw Netflix-project

'Uncut Gems'-duo Adam Sandler en Idina Menzel tekenen voor nieuw Netflix-project

Sandler zet zijn lucratieve samenwerking met de streaminggigant voort.

Adam Sandler heeft al vaker samengewerkt met Netflix. De acteur en de streaminggigant wisten o.a. hoge ogen te gooien met Uncut Gems en hebben nu besloten opnieuw de handen in elkaar te slaan.

Sandlers eigen productiebedrijf, genaamd Happy Madison, heeft sinds 2014 een lucratieve deal met de streamingdienst. Zo zou hij meerdere films maken voor Netflix en in 2020 verlengde hij dit contract met nog eens vier films. Nu weten we meer over zijn volgende project.

Komedie
In tegenstelling tot zijn twee serieuzere films (het basketbaldrama Hustle en de aanstaande Spaceman, die later dit jaar te zien zal zijn) gaat Sandler nu weer voor een komedie, genaamd You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah. Hierin krijgt de acteur steun van een oude bekende.

Idina Menzel heeft namelijk ook al voor een van de hoofdrollen getekend. Zij was al eerder naast Sandler te zien in Uncut Gems. De regie is weggelegd voor Sammi Cohen, o.a. bekend van de Netflix-film Crush.

Verhaal
De film is gebaseerd op de gelijknamige coming-of-age roman van Fiona Rosenbloom. Het verhaal draait om een meisje genaamd Stacey Friedman, die op het punt staat haar Bat Mitswa te vieren (wanneer een Joods meisje twaalf wordt). Haar plannen voor haar feest vallen echter in het water wanneer ze haar beste vriendin haar vriendje kust.

De verwachting is dat Sandler en Mendel de ouders van Stacey zullen spelen. Wanneer de film te zien zal zijn is wel nog niet duidelijk.

NieuwsFilm

meest populair