Trailer 'The Munsters' toont meest akelige familie ooit

Trailer 'The Munsters' toont meest akelige familie ooit

Rob Zombie komt eens met een PG-film.

Filmmaker Rob Zombie heeft de volledige officiële trailer vrijgegeven voor The Munsters, zijn aankomende horrorkomedie over de klassieke sitcom uit de jaren 60 met dezelfde naam.

Er werd voor de film een exacte replica gemaakt van het Mockingbird Lane Mansion. De classificatie van de film is opvallend PG (ca. 6 jaar en ouder) heeft. "Voor degenen onder jullie die speculeren, zich afvragen en ervan uitgaan dat The Munsters vies, gewelddadig en smerig zou zijn... Nou, je hebt het mis, de film heeft de classificatie PG," zei Zombie eerder.

Volledige trailer voor The Munsters
In het project zien we Jeff Daniel Phillips als Herman Munster, Sheri Moon Zombie als Lily Munster, Daniel Roebuck als opa, Richard Brake als Dr. Henry Augustus Wolfgang, Sylvester McCoy als Igor, Jorge Garcia als Floop, Catherine Schell als Zoya Krupp en Cassandra Peterson als Barbara Carr en Dee Wallace als de stem van "Good Morning Transylvania".

The Munsters wordt in september uitgebracht door Universal 1440 Entertainment, een productietak van Universal Filmed Entertainment Group die films ontwikkelt en produceert voor wereldwijde distributie.



NieuwsFilm

meest populair