Bekend Marvel-personage krijgt kostuum op poster 'Captain America 4'

Bekend Marvel-personage krijgt kostuum op poster 'Captain America 4'

Emily Van Camp duikt op op poster vierde Cap-film.

We zijn officieel een week verwijderd van San Diego Comic-Con en het evenement belooft veel verrassingen te brengen over de films van Marvel, DC en vele andere brands. Een van de zaken waar waarschijnlijk het meest naar uit wordt gekeken is zonder twijfel het Marvel Studios-panel.

Naar verwachting komen er enkele belangrijke onthullingen die de toekomst van het Marvel Cinematic Universe gaan prijsgeven. Fans speculeren al een tijd over wat die onthullingen zullen zijn, en een nieuw opgedoken poster voor het evenement draagt ​​zeker bij aan de online hype.

Captain America 4
De poster, die je hieronder kunt bekijken (via Reddit), toont een ontwerp van Sam Wilson / Captain America (Anthony Mackie) en Sharon Carter (Emily Van Camp). De laatste is gekleed in haar iconische witte kostuum uit de comics.

Recent werd duidelijk dat Julius Onah, de regisseur van The Cloverfield Paradox, bij de reeds aangekondigde Captain America 4 aan het roer zal staan. Fans beginnen zich af te vragen of deze poster bevestigt dat er tijdens het SDCC-panel een aankondiging komt voor de film.

Captain America 4 zal naar verwachting een vervolg zijn op de serie The Falcon and the Winter Soldier waarin geheel in de lijn der verwachting Sam Wilson het schild van Captain America definitief overnam.



NieuwsFilm

meest populair