'Star Trek'-acteur heeft briljant plan voor vierde film

'Star Trek'-acteur heeft briljant plan voor vierde film

Sulu moet meer actie krijgen.

John Cho ging tijdens een nieuw interview in op de mogelijkheid van een terugkeer naar de Star Trek-franchise. Tijdens datzelfde interview had hij een goed idee voor zijn personage, Sulu.

Star Trek vindt als franchise nieuw leven dankzij de vele televisieseries op Paramount+. Voordat die series er kwamen, werd in 2009 een reboot in de bioscoop uitgebracht. Maar hoewel het op het seriefront explodeert, is Star Trek stilletjes in de bioscoop sinds in 2016 de derde film uitkwam.

Star Trek-terugkeer
Tegelijk wordt druk gewerkt aan een nieuwe Star Trek-film. Sinds 2016 horen we geruchten over de mogelijke terugkeer van de franchise op het witte doek en inmiddels is zeker dat we in 2023 een nieuwe film kunnen verwachten.

John Cho ziet het, zo vertelde hij tijdens een interview met Fatherly, helemaal zitten om terug te keren als Hikaru Sulu. Hij vertelde het volgende:

"Ik zou het geweldig vinden om er nog een te maken. Het zou geweldig zijn om hem nog een actiescène te zien opnemen, net als in de eerste film. Maar ik twijfel altijd of ik dat soort dingen wel moet zeggen, omdat schrijvers betaald krijgen voor het verzinnen van grote dingen en ik hen niet wil begrenzen."

Nu maar wachten op die nieuwe Star Trek-film.

NieuwsFilm

meest populair