Trailer 'Prey for the Devil': demon wil dolgraag non binnendringen

Trailer 'Prey for the Devil': demon wil dolgraag non binnendringen

We hebben weer een bovennatuurlijke horrorfilm.

Via Lionsgate Movies krijgen we de eerste trailer en poster voor de film Prey for the Devil alias The Devil's Light. De titel geeft al aan dat we te maken hebben met een bovennatuurlijke horrorfilm. Check de beelden hieronder!

Er zijn in de film van regisseur Daniel Stamm (The Last Exorcism) rollen voor Jacqueline Byers, Colin Salmon, Christian Navarro, Nicholas Ralph, Ben Cross en Virginia Madsen.

Hieronder zie je de trailer voor Prey for the Devil die vanaf 28 oktober 2022 in de States te zien zal zijn.


Als reactie op een wereldwijde toename van demonische bezittingen, heropent de katholieke kerk exorcismescholen om priesters op te leiden in de 'Rite of Exorcism'. Op dit spirituele slagveld verrijst een onwaarschijnlijke krijger: een jonge non, zuster Ann

Hoewel het nonnen verboden is om uitdrijvingen uit te voeren, herkent een professor de gaven van zuster Ann en stemt ermee in haar te trainen. Terwijl zuster Ann samen met medestudent Dante de geestelijke frontlinie betreedt, bevindt zuster Ann zich in een strijd om de ziel van een jong meisje, van wie zuster Ann denkt dat ze bezeten is door dezelfde demon die haar eigen moeder jaren geleden kwelde. Ze realiseert zich al snel dat de duivel haar heeft waar hij haar wil hebben.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair