Madonna heeft het ontzettend heet op Instagram

Madonna heeft het ontzettend heet op Instagram

De zangeres heeft weer een spannende video gedeeld.

Wanneer je het warm hebt, doen de meeste vooral rustig aan Madonna denkt daar echter anders over, zo laat de zangeres zien in een vrij spannende nieuwe video op Instagram.

In de video heeft Madonna een uitdagend pakje aan en staat ze lekker zwoel te dansen op haar hit Hung Up uit 2005. Vanzelfsprekend heeft ze haar video weer van een hoop filters en overige nabewerking voorzien.

Madonna staat immers niet alleen bekend als de koningin van de popmuziek, maar ook als de koningin van de filters. Ze krijgt regelmatig commentaar op haar duidelijke filtergebruik, maar daar laat ze zich niet door stoppen. En daar heeft ze natuurlijk groot gelijk in.

Flaming hot
In het bijschrift laat de bekendheid weten dat het erg warm in haar slaapkamer is. Dat bericht gaat gepaard met een aantal vlam-emoji's om haar mededeling extra kracht bij te zetten.

Haar fans smullen in ieder geval van deze nieuwe video. Op het moment van schrijven heeft deze zo'n 1,5 miljoen likes. Madonna heeft ruim 18,4 miljoen volgers op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair