Eerste trailer 'Dungeons & Dragons' zit bomvol actie

Start deze 'Honor Among Thieves' een nieuwe franchise?

De eerste grote Comic Con-trailer is een feit. Tijdens de eerste dag van het fanevenement is de trailer voor Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves vertoond en vervolgens online gezet. Hieronder de actierijke beelden.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves bevat een flink aantal grote namen, met Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Sophia Lillis, Justice Smith en Hugh Grant.

De officiële synopsis voor de film: "Een charmante dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers ondernemen een epische heist om een verloren relikwie op te eisen, maar het loopt gevaarlijk mis als ze de verkeerde mensen tegenkomen. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de rijke wereld en speelse geest van het legendarische rollenspel naar het grote scherm in een hilarisch en actievol avontuur."

Trailer voor de nieuwe Dungeons & Dragons-film
De film van Paramount Pictures wordt geregisseerd door regieduo Jonathan Goldstein en John Francis Daley (Game Night) en volgt na een eerdere poging om het bekende rollenspel te verfilmen. In 2000 verscheen namelijk al Dungeons & Dragons met Jeremy Irons, Marlon Wayans en Thora Birch.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves moet vanaf 3 maart 2023 in de wereldwijde bioscoopzalen gaan draaien.



NieuwsFilm

meest populair