Veelbelovend 'Fast X'-nieuws van Michelle Rodriguez

Veelbelovend 'Fast X'-nieuws van Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez komt met een update.

Actrice Michelle Rodriguez komt in een interview met een nieuwe update over de opnames van Fast X. Dit tiende deel in de franchise is het op een na laatste en rondt het verhaal, dat in 2001 begon, grotendeels af.

Sinds 2001 is de franchise enorm uit zijn voegen gebarsten en veel meer geworden dan gewoon een franchise over een stel dieven. Tegenwoordig is het een actiefranchise waarin de dieven van weleer voor een geheim overheidsagentschap werken en de mensheid moeten redden.

Fast X-opnames gaan goed
Deze nieuwe film moet een budget krijgen van meer dan 300 miljoen dollar en de boel zo hoog mogelijk opvoeren. Wat we precies gaan zien, is natuurlijk nog niet bekend.

Rodriguez sprak tijdens een interview met Deadline tijdens de San Diego Comic-Con over de opnames van Fast X. Volgens de actrice zijn de opnames gewoon van start gegaan zoals gepland, zelfs al zag de cast zijn regisseur vertrekken.

Inmiddels zijn er nog vier of vijf weken aan opnames klaar. Rodriguez is trouwens zelf al helemaal klaar, dus Letty hoeft niet meer te verschijnen voorlopig.

"Bro, ik kon het niet eens geloven. We verloren onze regisseur en niets stopte de machine. We zijn bijna klaar. Ik bedoel, de opnames duren nog vier of vijf weken en zijn dan klaar. Maar ik ben al klaar. Wij hebben ons werk verricht. Geloof me, je gaat echt zo veel gestoorde dingen zien."

NieuwsFilm

meest populair