'Fast & Furious' kan ook door na deel 10 en 11 en wel op deze manier

'Fast & Furious' kan ook door na deel 10 en 11 en wel op deze manier

Michelle Rodriguez ziet het al helemaal voor zich.

Fast & Furious-actrice Michelle Rodriguez legt uit hoe The Fast Saga volgens haar door zou kunnen na Fast X en Fast and Furious 11, die zullen dienen als de tweedelige finale van de actie-franchise.

Actrice Rodriguez was uiteraard aanwezig tijdens de San Diego Comic-Con. Daar sprak Deadline met de actrice en bleek zij een heerlijk idee te hebben voor een nieuwe film na Fast 11.

Fast & Furious-toekomst
"Op een zeker moment moeten we het stokje overdragen aan een jongere generatie. Maar maak je geen zorgen, we krijgen allemaal kinderen! Het zal gebeuren!" vertelde Rodriguez.

Tot nu toe zijn er al drie mogelijke opvolgers voor de familie van Dominic Toretto. Brian O'Conner en Mia Toretto kregen een zoontje, Jack en nog een dochtertje waarvan de naam tot nu toe niet onthuld werd. En Dominic Toretto zelf kreeg met Elena Neves zoontje Brian.

De Fast & Furious-franchise bestaat nu uit een tiental feature-films, evenals de animatieserie Fast & Furious Spy Racers, die van 2019 tot 2021 op Netflix te zien was.

De opnames van Fast X gingen in april 2022 van start, en liep tegen een kleine hobbel aan toen regisseur Justin Lin besloot na de opnamestart op te stappen. Hij zou het gedrag van Vin Diesel niet meer kunnen handelen.

NieuwsFilm

meest populair