Eerste 'Shazam! Fury of the Gods'-trailer onthult de Justice League en een draak

Eerste 'Shazam! Fury of the Gods'-trailer onthult de Justice League en een draak

Shazam! Fury of the Gods ziet er tof uit!

De bliksem is toegeslagen in San Diego! DC kwam namelijk met de trailer voor Shazam! Fury of the Gods. Die liet heel wat zien van de aankomende film, waaronder de 'persoonlijke strijd' tussen Shazam en de dochters van Atlas.

Shazam! Fury of the Gods brengt acteur Zachary Levi terug als de volwassen superheld die opgeroepen kan worden door de tiener Billy Batson (Asher Angel), als die maar het magische woord Shazam! roept. In de trailer zien we veel van de nieuwe superheldenfilm en een draak!

Shazam! Fury of the Gods-trailer
Billy is in Shazam! Fury of the Gods gekozen door een oeroude tovenaar en heeft de kracht van de goden: de wijsheid van Solomon, de sterkte van Hercules, het uithoudingsvermogen van Atlas, de macht van Zeus, de moed van Achilles en de snelheid van Mercurius.

Hij transformeert in een volwassen superheld als hij de kreet Shazam slaakt. Aan het einde van de eerste film deelde hij zijn krachten met zijn vijf adoptiebroers en -zussen: Freddy Freeman, Mary Bromfield, Eugene Choi, Pedro Pena en Darla Dudley. Samen vormen zij een supersterke Shazamily!

In deze nieuwe film, Shazam! Fury of the Gods, hebben de dochters van Atlas, Kalypso en Hespera het voorzien op Shazam en zijn maten. 21 december zie je Shazam! Fury of the Gods in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair