Marvel-baas Kevin Feige over Ryan Gosling als de nieuwe Ghost Rider: wel of niet?

Ook hij ziet het zeker wel zitten

Het is vandaag de dag zeldzaam om nog een acteur te kunnen vinden die niet in een Marvel of DC-film speelt. Ryan Gosling is echter nog een van de uitzonderingen, maar hier zou snel verandering in kunnen komen.

De acteur, o.a. bekend van geliefde films als Drive en La La Land, liet enige tijd geleden weten interesse te hebben in Ghost Rider. Kevin Feige, de grote Marvel baas, ziet dit ook wel zitten. Tijdens een recent interview was Feige namelijk uiterst positief over Gosling.

Indrukwekkend
Feige is namelijk een grote Gosling-fan en wil de acteur maar wat graag in het MCU zien: "Gosling is een ongelofelijk talent. Ryan is echt geweldig, dus ik wil hem graag een plekje vinden in het MCU. Hij is ook zeer populair".

"Dat werd me wel duidelijk wanneer je hem ziet rondlopen als Ken op het strand in Venetië. Hij krijg meer pers en aandacht dan alle andere grote films die dat weekend uitkomen. Het is echt wel verbazingwekkend".

Andere kanshebber
Gosling is echter niet de enige kanshebber op de Ghost Rider rol. Norman Reedus, voornamelijk bekend van de The Walking Dead-serie, schijnt ook vaak genoemd te worden. Gosling is echter wel, zoals Feige het al zegt, enorm populair, dus de kans is groot dat hij toch aan het langste eind zal trekken.

NieuwsFilm

meest populair