'Ant-Man 3's Cassie Lang onthult hoe haar personage is veranderd sinds 'Endgame'

'Ant-Man 3's Cassie Lang onthult hoe haar personage is veranderd sinds 'Endgame'

Kathryn Newton, de nieuwste acteur die Cassie Lang gaat spelen, bespreekt hoe de dochter van Scott tot haar recht zal komen in Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

In een recent interview met Deadline tijdens San Diego Comic-Con, werd Kathryn Newton gevraagd naar de rol van Cassie in Quantumania. Terwijl ze de vijf jaar afwezigheid van haar vader en hun relatie na Endgame besprak, praat de acteur over hoe haar personage volwassen is geworden.

"Je vindt mijn personage Cassie Lang helemaal volwassen. Ze is zo'n vijf jaar zonder haar vader geweest vanwege de Blip, en ze denkt dat ze weet wie ze is. Ze heeft liefde in haar hart en ze gaat voor wat ze denkt dat goed is, maar ze maakt veel fouten, zoals jij ook doet. Maar ze wordt wie ze is in deze film."


Bekijk de afbeelding

Eerste blik
Een nieuwe Quantumania poster gaf fans hun eerste blik op de MCU's Kang, Ant-Man, de Wasp, en Stature in volledig kostuum. De eerste beelden van de film werden ook al vertoond. Tijdens een van Scott's experimenten, worden Cassie en haar vader meegezogen in de Quantum Realm, waar ze Kang tegen het lijf lopen.



Young Avengers
Plotdetails worden nog onder de pet gehouden, maar Ant-Man and the Wasp: Quantumania zal waarschijnlijk de innerlijke werking van de Quantum Realm, het multiversum van de MCU, verkennen en misschien Cassie opzetten als een Young Avenger. Andere Young Avengers, waaronder Kate Bishop, Yelena Belova, en America Chavez, zijn al geïntroduceerd in Phase 4. Terwijl ze blijft groeien en wordt wie ze is, is Cassie Lang klaar om een grote rol te spelen in de Multiverse Saga.

NieuwsFilm

meest populair