Mooie Selena Gomez in doorschijnende jurk met flink decolleté op Insta-foto's

Mooie Selena Gomez in doorschijnende jurk met flink decolleté op Insta-foto's

De veelzijdige actrice ziet er weer op en top uit.

Met 339 miljoen volgers in Selena Gomez een van de meest gevolgde sterren op Instagram. Naast het maken van muziek en het lanceren van allerlei brands, is ze zo af en toe ook actrice. Ook komende periode zien we de 1.65 kleine superster in de nodige producties.

Op de IMDb lezen we dat de in Grand Prairie te Texas geboren Selena in 2022 nog te zien zal zijn in biopic In the Shadow of the Mountain en ze zal ook rollen hebben in de thriller Spiral en de komedie Emilia Perez waarin ook Zoe Saldana en Karla Sofía Gascón te zien zijn.

Eerder dit jaar hoorden we haar nog in de animatiefilm Hotel Transylvania: Transformania als Mavis en zagen we haar in het tweede seizoen van de Disney+-serie Only Murders in the Building]. Daarin speelt ze het personage Mabel Mora.

Opvallend op Instagram
Op Insta heeft Selena nu meerdere foto's geplaatst van zichzelf in een opvallende jurk. Ze droog deze voor haar 30e verjaardag. En die jurk was van Versace, hoe kan het ook anders. De jurk is toch best doorschijnend en het geheel staat haar uiteraard weer prachtig. Bekijk via onderstaande links meerdere foto's van Selena.


De foto van de net 30 jarige Selena Gomez bekijken? Check deze dan op haar Instagram-account, en ook hier.


NieuwsFilm

meest populair