Deze superheldenfilm lijkt maar niet uit productiehel te komen

Deze superheldenfilm lijkt maar niet uit productiehel te komen

Spawn nu een serie op streaming?

Al sinds 2017 heeft Todd McFarlane plannen om zijn duistere superheld Spawn terug naar het witte doek te brengen. Na de matige poging in de jaren 90 moet er nu een waardige film komen rond het bekende personage dat niet toebehoort tot Marvel of DC Comics.

In gesprek met Comicbook.com liet McFarlane weten dat er wordt gedacht om geen Spawn-film meer te maken, maar een tv-serie. Het zou misschien de enige weg uit de huidige productiehel kunnen zijn.

Liever een stevige film om alles op te starten
"Het antwoord is dat we er waarschijnlijk goed over na moeten denken. Wat als een van de grote netwerken komt en een hoop geld neerlegt en zegt dat ze er een streamingfilm van willen maken? antwoordde de originele bedenker van Spawn.

" Mijn enige aarzeling bij zo'n deal op dit moment is dat er zijn geen data is die ik kan bedenken dat iemand een [film]franchise heeft kunnen bouwen die begint als een streaming [serie]," vervolgde McFarlane. "Deze beginnen in de bioscoop, dan kun je spin-offs maken, dan kun je een serie maken die erop is gebaseerd."

Alweer even geleden was Blumhouse Productions in beeld om een R-rated film te maken over Spawn. Hoe die plannen ervoor staan, werd helaas niet duidelijk.

NieuwsFilm

meest populair