Zo ziet de superknappe Ariana Grande eruit zonder make-up

Zo ziet de superknappe Ariana Grande eruit zonder make-up

De zangeres deelt een 'before' en 'after' op haar Instagram.

Ariana Grande heeft een video van zichzelf gedeeld op Instagram waarin ze geen make-up draagt. Daarmee wil de zangeres aan haar fans laten zien hoe zij er echt uitziet.

Het is een trend onder celebrities om foto's en video's te posten zonder make-up. De zangeres heeft de video gemaakt voordat zij de make-up in ging.

Voor haar look gebruikte ze natuurlijk make-up van haar eigen merk R.E.M. Beauty. Het eindresultaat heeft ze natuurlijk ook gedeeld.

Complimenten
Beroemdheden brengen vaak uren per dag door in de visagie om perfect voor de dag te kunnen komen. Daarnaast is het geen geheim dat veel sterren de foto's die zij posten op social media laten nabewerken. Elke imperfectie wordt daarmee weggehaald, zodat zij er strak en stralend uitzien.

Fans van Grande konden deze actie meer dan waarderen. "Ariana is zo knap, zelfs naturel", schrijft iemand bijvoorbeeld in de reacties.


Bekijk de afbeelding

Grande is momenteel in het Verenigd Koninkrijk voor de opnames van Wicked, de musicalverfilming waarin ze de rol van de goede heks Glinda speelt.

NieuwsFilm

meest populair