Marvel-baas geeft toe: Phase 4 is eigenlijk een rommeltje

Marvel-baas geeft toe: Phase 4 is eigenlijk een rommeltje

Marvel Studios vindt z'n nieuwe route.

Marvel-baas Kevin Feige lijkt impliciet bevestigd te hebben dat Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe een rommeltje was. Hij lijkt het namelijk wel eens te zijn met de kritiek die de afgelopen tijd geuit is op de franchise.

Deze maand keerde Marvel Studios terug naar de San Diego Comic-Con, voor het eerst sinds 2019. Zoals gebruikelijk leidde Feige de Hall H-presentatie en kondigde hij een hele reeks projecten aan. Die projecten omvatten alle films tot en met Phase 6, eind 2025.

Phase 4 is een rommeltje
Het MCU volgt weer een soortgelijk verhaal als de Infinity Saga, alleen gaat het nu wat sneller allemaal. Tijdens het SDCC-panel onthulde Marvel Studios alle plannen voor de Multiverse Saga. Het besluit om over Phase 6 te vertellen verbaasde heel wat fans, maar Feige legde het vrij duidelijk uit.

Kevin Feige vertelde dat hij fans een soort "gidspunt" wilde geven voor de toekomst. Zo hebben fans een idee dat alles wat gedaan wordt, ergens toe zal leiden.

Het feit dat Feige zich hiertoe genoodzaakt voelde, betekent dat men ook wel begrijpt dat Phase 4 tot nu toe geen groot succes is geweest met het opbouwen naar een overkoepelend verhaal.

Marvel Studios lijkt begrepen te hebben dat de losse verbindingen tussen de meest recente projecten in het MCU te los waren voor fans om echt te begrijpen waarom ze steeds maar terug moesten komen.

Inmiddels is gelukkig duidelijk wat Marvel Studios van plan is en dat er duidelijk opgebouwd wordt naar een snoeiharde strijd tegen Kang the Conquerer.

NieuwsFilm

meest populair