Marvel-fans discussiëren opnieuw hevig over 'Captain America: Civil War'

Marvel-fans discussiëren opnieuw hevig over 'Captain America: Civil War'

Marvel-fans maken #Team Iron Man trending wanneer ze Captain America: Civil War opnieuw discussiëren.

Het is zes jaar geleden sinds de release van Captain America: Civil War, en ook al zijn Iron Man en Steve Rogers niet meer actief in de MCU, de ruzies blijven.

De rivaliteit tussen de keuze voor "Team Captain America" of "Team Iron Man" zat ingebakken in de marketing van de film en voor Marvel Stans die de MCU zeer serieus nemen blijft het een enorme verklikker over iemands persoonlijkheid. Zo doken er gisteren nieuwe discussies op.



Trending op Twitter
Zoals je zou verwachten, zijn de reacties op de tweet die de discussie begon verdeeld tussen fans die solidair zijn met Iron Man, verkondigen dat hij nog steeds gelijk heeft ook al is het grootste deel van "Team Iron Man" dood, en degenen die zich scharen achter Steve Rogers en zijn team. De discussies gaan van grapjes over beide teams, tot uitgewerkte verklaringen waarom beide teams samen hadden moeten werken. Zie een paar van die tweets hieronder:







Er is ook een handjevol mensen dat het niet kan schelen wie er gewonnen heeft en die hun team kiezen op personages. In ieder geval waren er hilarische reacties op de tweet, genoeg om "Team Iron Man" te laten trenden op Twitter.

NieuwsFilm

meest populair