Michael Mann (Heat) strikt opnieuw topacteurs voor zijn veelbelovende 'Ferrari' film

Michael Mann (Heat) strikt opnieuw topacteurs voor zijn veelbelovende 'Ferrari' film

De cast wordt alsmaar mooier!

Regisseur Michael Mann heeft al vaker hoge ogen weten te gooien met films als o.a. The Insider, Collateral en natuurlijk Heat. De geliefde filmmaker werkt nu alweer aan een nieuw project, waarvoor hij de nodige grote namen heeft weten te strikken.

Patrick Dempsey en Jack O'Connell hebben namelijk nu ook getekend voor het project. Ook is het al bekend welke rollen zij op zich zullen nemen. Dempsey, voornamelijk bekend van de populaire serie Grey's Anatomy, kruipt in de huid van de ietwat oudere Italiaanse racer Piero Taruffi, terwijl O'Connell (Unbroken) de Britse piloot Peter Collins gaat spelen.

Cast
De twee bekendheden komen de al indrukwekkende cast versterken. Adam Driver speelt de hoofdrol, namelijk Enzo Ferrari 'himself', maar ook de rest mag er zijn.

Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Penélope Cruz en Shailene Woodley. Ook Sarah Gadon tekende recentelijk voor het project en zal de beroemde actrice Linda Christian spelen.

Verhaal
De biopic met een groot budget volgt ex-coureur en autofabrikant Enzo Ferrari in de zomer van 1957. Met zijn huwelijk in een crisis nadat een zoon is verleden en de dreiging van een faillissement dat opdoemt over het bedrijf dat hij en zijn vrouw 10 jaar eerder hebben gestart, begint Ferrari aan een gewaagde race - de Mille Miglia, 1.000 mijl door Italië.

Driver legt dus als Ferrari de duizend mijl af. Cruz speelt Enzo's vrouw Laura Ferrari en Woodley is zijn minnares Lina Lardi. De opnames gaan morgen beginnen!

NieuwsFilm

meest populair