Marvel Studios fikst eindelijk de grootste fout die het maakte met Spider-Man

Hij wordt nu... zichzelf.

Marvel-film Spider-Man: No Way Home veranderde behoorlijk wat elementen aan het verhaal van Spidey. De volgende film in de franchise, of in elk geval de volgende verschijning van het personage, zal een boel van de fouten repareren.

Toen Spider-Man zich eindelijk bij het MCU mocht voegen, was dat een prestatie van formaat, waar heel wat Marvel-fans echt blij mee geweest zullen zijn. De deal tussen Sony en Marvel maakte dit allemaal mogelijk.

Spider-Man is enorm populair
Dat Spider-Man: No Way Home een van de meest populaire films in de franchise werd, bewijst wel hoe populair het personage uiteindelijk is. Maar Spider-Man is in de films niet echt wie hij in de comics is; namelijk een 'street level' held, iemand die het voor de gewone man en vrouw opneemt en niet al te grootse avonturen onderneemt.

Aan het einde van Spider-Man: No Way Home zien we hoe Spidey uiteindelijk vergeten wordt door de wereld. Peter Parker bestaat niet meer, waardoor de jongeman helemaal alleen is en een nieuw leven moet beginnen zonder de mensen die hem het dierbaarst zijn.

Het is een nieuwe start voor Spider-Man, die het personage eindelijk die 'street level'-held maakt, die hij vanaf het begin misschien wel zou moeten zijn.

Van Kevin Feige weten we dat het MCU nu onderverdeeld is in verschillende delen en dat een van die delen het straatniveau is. Daar bevinden Spider-Man en ook Daredevil zich. Het mooie nieuws is dat we daarmee terugkeren naar een deel van het verhaal dat Marvel Studios tot nu toe skipte.

We ontmoetten Peter Parker namelijk toen hij al tegen de misdaad streed in zijn buurt Queens. Nu gaan we hem dus weer zien, in plaats van als een soort leerling van Iron Man, als een hernieuwde superheld die gewoon op zijn eigen niveau vecht.

NieuwsFilm

meest populair