'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is zeker niet wat je ervan verwacht

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is zeker niet wat je ervan verwacht

James Gunn laat weten dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 heel anders wordt.

Inmiddels is het alweer anderhalve week geleden dat de San Diego Comic-Con plaatsvond. Tijdens dat evenement kreeg het publiek ook een eerste blik op het langverwachte Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 rondt de filmtrilogie dan eindelijk af en is volgend jaar in de bioscoop te zien. Fans kunnen niet wachten om te zien hoe het afloopt met de oorspronkelijke crew van de Guardians. Regisseur James Gunn vertelt tijdens een interview met The Hollywood Reporter nu iets meer over wat we eigenlijk mogen verwachten.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
"Dit is een veel grotere film dan de vorige twee delen. En het is een veel emotionelere film dan de andere twee films. En hij wordt langer dan de vorige twee films. Hij is dus op elke mogelijke manier groter. Het was eigenlijk heel fijn om te maken, want ik ben erg bekend met de acteurs en weet precies wat zij moeten doen," aldus Gunn.

"Ze zijn," begon Gunn lachend, "zoveel beter geworden in hun werk. Dus ik hoef ze niet meer rond te commanderen. Op veel manieren was het heel gemakkelijk, voelde het heel natuurlijk voor mij. Dit is wat ik begrijp. Maar ik push mijzelf wel echt om iets heel anders te maken dan wat je tot nu toe gezien hebt, en tegelijk te eren wat ervoor gekomen is."

Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt episch, complex en emotioneel, zijn de woorden van Gunn.

NieuwsFilm

meest populair