'Avengers: Secret Wars' wordt in feite gewoon een 'Fantastic Four'-vervolg

'Avengers: Secret Wars' wordt in feite gewoon een 'Fantastic Four'-vervolg

Avengers: Secret Wars moet iets groots doen.

Er is eigenlijk maar weinig bekend over Phase Six van het Marvel Cinematic Universe. We kennen pas drie van de films die erin te zien zullen zijn: Fantastic Four, Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars.

Die drie films zullen vermoedelijk behoren tot de best verdienende films die Kevin Feige met zijn Marvel Studios bracht de afgelopen jaren. Niet alleen omdat ze enkele van de meest populaire intellectuele eigendommen van Marvel Studios omvatten, maar ook omdat ze nauw aan elkaar verbonden zullen zijn.

Avengers: Secret Wars als vervolgfilm
De film Avengers: Secret Wars lijkt een vervolg te worden op Fantastic Four. Gek is dat niet, als je kijkt naar de verhalen die in de Marvel Comics allemaal verteld zijn en absoluut een band kunnen (en zullen) hebben met deze gebeurtenissen.

Secret Wars omvat natuurlijk de levens van de First Family van Marvel Studios. In essentie is het een verhaal van die personages, waarbij de familie Richards de voornaamste protagonisten zijn. En dat niet alleen: we zien God Emperor Doom die zorgt voor problemen in heel Battleworld, waardoor het aan de Fantastic Four, de Avengers, X-Men en de rest van Marvel-personages is om de wereld te redden.

Fantastic Four mag Phase Six lanceren tegen het einde van 2024. Vervolgens krijgen we Avengers: The Kang Dynasty te zien en daarna is het aan Avengers: Secret Wars om de Multiverse Saga af te ronden.

NieuwsFilm

meest populair