'Lord of the Rings: The Rings of Power' onthult bijzondere nieuwe beelden

Lord of the Rings: The Rings of Power toont weer iets nieuws.

"De tweede era is het grote onverfilmde verhaal in het hele legendarium van Tolkien, met het smeden van de Ringen en de Last Alliance, en daarom voelden wij dat dit verhaal het verdiende om verteld te worden", dat horen we een van de showrunners van The Lord of the Rings: The Rings of Power vertellen in een nieuwe video.

Prime Video-abonnees hoeven nog maar minder dan een maand te wachten op de release van de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power. Die zal dus bijna te streamen zijn! En tot we zover zijn, verwachten we eigenlijk bijna elke dag wel statements, video's, clips en meer promomateriaal.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
Actrice Morfydd Clark vertelde bijvoorbeeld in de video over haar personage, Galadriel:

"Galadriel is al meer dan duizend jaar op een queeste, waarbij ze door heel Midden-Aarde reist op zoek naar een niet te vinden, niet ontdekt, heel echt, kwaad. Uiteindelijk weet zij dat dit gevaar bestaat en dat dit kwaad gestopt moet worden."

De serie zal ook laten zien hoe Galadriel bondgenoten krijgt voor haar queeste. "Vanaf het begin wisten we dat ze dit niet alleen zou kunnen doen. Elke goede queeste heeft een reisgenootschap nodig," aldus Payne.

The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich duizenden jaren voor The Hobbit en The Lord of the Rings af. De serie begint in een tijd van relatieve vrede, maar laat tegelijk zien hoe Sauron de eerste keer opkomt.



NieuwsFilm

meest populair