'John Wick'-regisseur gaat voor nieuwe keiharde actiefilm met Ryan Gosling

'John Wick'-regisseur gaat voor nieuwe keiharde actiefilm met Ryan Gosling

'The Fall Guy' lijkt een zeer persoonlijk project te worden.

David Leitch begon als stuntman, maar weet de laatste jaren voornamelijk hoge ogen te gooien met zijn keiharde actiefilms zoals o.a. John Wick en Bullet Train. Nu heeft de filmmaker alweer een nieuw project in de steigers, namelijk The Fall Guy met Ryan Gosling.

Gosling was recentelijk zelf nog te zien in de Netflix-actiefilm The Gray Man maar heeft nu dus alweer getekend voor een nieuwe soortgelijke film. Tijdens een recent interview laat Leitch zich erover uit.

Wat te verwachten
Zo zegt de regisseur: "Ik kan jullie er al een beetje over vertellen. Het is een herinterpretatie van een show uit de jaren '80, waarin Lee Majors de hoofdrol speelt. Het gaat over een stuntman, die verwikkeld raakt in een knettergek drama, waardoor er de nodige chaos ontstaat".

"Er zit veel actie in, maar ook leuke en grappige scenes, dus het wordt een echte grote zomerfilm. Universal steunt ons echt enorm en Ryan heeft ook echt keihard meegewerkt. Vooralsnog verkeren we in de pre-productie, maar de opnames gaan al van start in oktober!"

Gaaf
Leitch kan niet wachten om ermee te beginnen: "Het verhaal speelt zich af in een heel kleurrijke en interessante wereld en het feit dat het om een stuntman draait is ook gunstig. Producent Kelly McCormick heeft daar ervaring in, maar ik zelf natuurlijk ook, en Ryan eveneens. Het wordt dus een mix van onze ervaringen die we in de film gaan verwerken".

NieuwsFilm

meest populair