Disney+ verschuift 'She-Hulk' première naar een latere datum

Disney+ verschuift 'She-Hulk' première naar een latere datum

She-Hulk wordt verzet naar donderdag

In theorie zou de eerste aflevering van She-Hulk: Attorney at Law over twee weken, op woensdag 17 augustus in première gaan. Disney+ heeft echter een late wijziging gemaakt aan de She-Hulk première.

She-Hulk wordt echter met een dag verschoven naar donderdag 18 augustus. Daarnaast zullen alle nieuwe afleveringen van de serie nu op donderdag in première gaan in plaats van op woensdag.


Bekijk de afbeelding

Nieuwe trailer
Dit nieuws werd bekend gemaakt in een nieuwe trailer die Marvel online heeft gezet. De nieuwe video bevat ook extra momenten die niet in de vorige trailers te zien waren. Je kunt hem hieronder bekijken.



Presteren
Het verplaatsen van She-Hulk naar de donderdag suggereert dat Disney+ misschien niet tevreden was met de recente prestaties van Ms. Marvel op de woensdag. Ondanks kritische goedkeuring, haalde die serie niet de cijfers van eerdere Marvel shows zoals Moon Knight, Hawkeye en Wandavision. Het moest ook een paar weken de schijnwerpers delen met Obi-Wan Kenobi, wat de kijkcijfers van Ms. Marvel kan hebben belemmerd.


Bekijk de afbeelding

Tot Loki gingen Marvel- en Star Wars-series op vrijdag in première op Disney+. Netflix laat zijn originele films en shows echter meestal op vrijdag vallen, wat waarschijnlijk de reden is waarom Disney+ die dag grotendeels heeft verlaten voor originelen.

NieuwsFilm

meest populair