Conor McGregor scoort eerste filmrol in 'Road House' naast Jake Gyllenhaal

De Ierse MMA-vechtersbaas heeft getekend voor de remake!

Wouter Drummen 5 augustus 2022 20:30 in Algemeen
De laatste jaren krijgen we de nodige reboots te zien. Ook Road House krijgt nu een remake. Recentelijk werd bevestigd dat Jake Gyllenhaal de hoofdrol op zich zou nemen, maar nu heeft een andere grote naam eveneens voor de film getekend.

Het gaat hier niet om een acteur, maar wel een andere beroemdheid, namelijk niemand anders dan Conor McGregor. De MMA-legende vecht minder en en heeft dus genoeg vrije tijd om op te kunnen duiken in de remake.

Cast
Het wordt McGregors eerste rol. De MMA-vechter was al eens heel dichtbij, aangezien hij bijna was te zien in xXx: The Return of Xander Cage, maar dit ging uiteindelijk toch niet door. Nu heeft hij toch zijn eerste filmrol te pakken. Wat hij precies te doen krijgt is nog niet duidelijk, maar wel weten we dat hij niet zichzelf zal spelen.

Hij komt de al indrukwekkende cast versterken die dus bestaat uit Gyllenhaal, maar eveneens uit Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B.K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp en Bob Menery. McGregor kondigde het nieuws zelf aan op zijn Twitter-pagina.Verhaal
De film, die door Doug Liman (Edge of Tomorrow) geregisseerd wordt, vertelt het verhaal van een voormalige UFC-vechter (Gyllenhaal), die een baan krijgt als uitsmijter bij een ruig wegrestaurant. Dit blijkt uiteindelijk niet de baan te zijn waarop hij gehoopt had...

NieuwsFilm