Dev Patel (The Green Knight) stopt levensgevaarlijke ruzie

Dev Patel (The Green Knight) stopt levensgevaarlijke ruzie

Een vrouw stak een man neer met een mes.

Dev Patel, o.a. bekend van Slumdog Millionaire en The Green Knight, speelt niet alleen in zijn films heldhaftige personages. In het echte leven durft de acteur ook heel wat. Zo kwam hij nu in het nieuws toen hij een levensgevaarlijke ruzie stopte.

Dit gebeurde afgelopen maandag in het Australische Adelaide. Patel kwam tussenbeide, toen een vrouw in een winkel een man messteken in de borst gaf. De woordvoerder van de acteur liet zich erover uit.

Ruzie
"Dev reageerde gewoon instinctief en deed zijn best het gevecht zo snel mogelijk te beëindigen. Daar slaagde hij gelukkig in. Vervolgens bleef hij met de gewonde man, samen met andere aanwezigen, tot de hulpdiensten arriveerden".

De man werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht maar verkeert niet in levensgevaar. De vrouw is zelf inmiddels gearresteerd.

Druk
Patel is momenteel in Australië om er zijn regiedebuut, genaamd Monkey Man, af te maken. Het gaat over een Indiër die na zijn ontslag uit de gevangenis het moeilijk heeft om zich aan de buitenwereld aan te passen. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de hoofdrol door Patel zelf ingevuld.

NieuwsFilm

meest populair