Eerste beelden van Russell Crowe in rol van exorcist in nieuwe film

Eerste beelden van Russell Crowe in rol van exorcist in nieuwe film

In 'The Pope's Exorcist' gaat de 'Gladiator'-acteur in de rol van het historische figuur Vader Amorth de strijd aan met demonen.

Vader Amroth bestreed in de twintigste eeuw nog eeuwenoude demonen als exorcist voor de Katholieke Kerk. In de nieuwe film The Pope's Exorcist zal Russell Crowe de rol van de demonenverdrijver gaan vertolken. Zie hieronder de eerste beelden van de film!

Enkele jaren geleden maakte William Friedkin, de regisseur van The Exorcist, al een documentaire over pater Gabriele Amorth, een echte exorcist die in 2016 op 91-jarige leeftijd overleed. Nu zal Russell Crowe de rol van Vader Amorth op zich gaan nemen in een bovennatuurlijke thrillerfilm.

Volgens The Hollywood Reporter heeft het bedrijf Screen Gems de rechten verworven om het verhaal van het leven van de exorcist te vertellen. Dit kon door onder andere de rechten van Amroths twee bestsellers op te kopen: An Exorcist Tells His Story en An Exorcist: More Stories.

Wat weten we over de aankomende film?
Crowe zal Vader Gabriele Amorth portretteren, een priester die optrad als de hoofdexorcist van het Vaticaan. Gedurende zijn leven zou hij meer dan 100.000 exorcismes hebben uitgevoerd om Satan en andere demonen te verdrijven uit het lichaam van mensen.

Crowe wordt in de cast vergezeld door Alex Essoe en Daniel Zovatto.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de film.



NieuwsFilm

meest populair