'Spider-Man'-spinoff 'Madame Web' krijgt nieuw castlid

Wederom een getalenteerde actrice die tekent voor een rol in Madame Web.

Zilko Tarici 5 augustus 2022 14:41 in Algemeen
Actrice Zosia Mamet is de nieuwste toevoeging aan de cast van Sony's Madame Web. Tot dusver hebben we in de Sony Spider-Man Universe al twee Venom-films en één Morbius gezien, maar daar komt binnenkort dus ook Morbius bij.

Regisseur van Madame Web is S.J. Clarkson (Jessica Jones), die een script verfilmt van Morbius-duo Matt Sazama en Burk Sharpless. De cast wordt aangevoerd door Dakota Johnson, maar bestaat ook uit bekende namen als Emma Roberts, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Tahar Rahim, Mike Epps en Adam Scott.

Mysterieus project
En hoewel de opnames van de film al aan de gang zijn, betekent dat niet dat de makers de cast al compleet hebben. Dat blijkt namelijk wel uit de toevoeging van Mamet, die de nodige lof kreeg voor haar rol als Annie Mouradian in HBO Max-serie The Flight Attendant. Het is nog onduidelijk wat haar rol precies is.

Sony Pictures heeft ondanks al het nieuws rondom de film, nog geen officiële plotbeschrijving van de film onthuld. Wij vermoeden dat daar snel verandering in zal komen.

Het is nog onbekend wanneer Madame Web de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm