Ryan Reynolds maakt zich klaar voor 'Deadpool 3' op Insta-foto's

Het derde deel zal dus snel in productie gaan.

Bram de Groot 5 augustus 2022 12:32 in Algemeen
Het is alweer vier jaar geleden dat Deadpool 2 verscheen en de fans van de R-rated films zullen vast uitkijken naar het vervolg. Deze zal zich op een of andere manier gaan afspelen binnen het Marvel Cinematic Universe.

Al tijden geleden onthulde Marvel Studios dat deel drie er gewoon gaat komen. Nu is bekend dat producent en hoofdrolspeler Ryan Reynolds aan de slag gaat om in vorm te komen voor Deadpool 3.

Trainer Don Saladino - die met Reynolds werkte voor de eerste twee films, en ook Sebastian Stan en Scarlett Johansson trainde - startte Instagram op om een foto te delen van zichzelf en Reynolds die de training is gestart voor Deadpool 3.


Nieuwe regisseur, zelfde schrijvers
De lang in ontwikkeling zijnde film heeft al verschillende belangrijke stukken op zijn plaats: een regisseur is gevonden in Shawn Levy van The Adam Project en de schrijvers zijn Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick.

Het derde avontuur van de Merc with a Mouth echter geen releasedatum aangekondigd, zelfs niet na de SDCC 2022-presentatie van Marvel Studios. Wie weet horen we snel meer. Mogelijk al tijdens D23 midden september.

NieuwsFilm